Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

"Βασίλης Κικίλιας για να ξεβρωμίσει ο τόπος!"

Σήμερα τα ξημερώματα η ελληνική αστυνομία προχώρησε σε μια επιχείρηση σκούπα διώχνοντάς τους Σύριους πρόσφυγες από την πλατεία συντάγματος, όπου και πραγματοποιούσαν την καθιστική τους διαμαρτυρία διεκδικώντας άσυλο από την ελληνική πολιτεία. Με εντολή του υπουργού δημόσιας τάξης Βασίλη Κικίλια, οι Σύριοι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν αλυσοδεμένοι και χωρίς τα παπούτσια τους, μέσα σε κλούβες, ενώ τους έσπρωχναν βίαια τα ΜΑΤ.

Προφανώς και οι αστυνομικοί ανυπομονούσαν να δείξουν στους Σύριους πρόσφυγες το μέρος που θα περάσουν τα φετινά τους Χριστούγεννα. Από τον ενθουσιασμό τους άρχισαν να τους κλωτσάνε ενώ για να εκδηλώσουν την χαρά και την αλλαγή που θα έρθει στη ζωή τους τσάκισαν και πέταξαν όλα τα υπάρχοντα τους στην άκρη, δηλώνοντας πώς πλέον θα γίνει μία νέα αρχή στη ζωή τους.


Ευτυχής για το αίσιο τέλος της περιπέτειας των προσφύγων δήλωσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι πρόσφυγες θα περάσουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα στα κέντρα φιλοξενίας με όλες τις πολυτέλειες που παρέχονται σε αυτά ενώ ο ίδιος θα μπορεί να γυρνάει αμέριμνος σε μια καθαρή πλατεία συντάγματος που θα ταιριάζει στην αποστειρωμένη ακροδεξιά αισθητική του και θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες τουρίστες που θα καταθέσουν ρευστό στη χώρα μας. Κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή δείχνουν να φωνάζουνε μαζί: "Βασίλης Κικίλιας για να ξεβρωμίσει ο τόπος!". Και μετά μας εύχονται καλά ορθόδοξα Χριστούγεννα.

Εδώ στην Ελλάδα δε ξεχνάμε ποτέ, κανέναν από τους επισκέπτες μας. Σήμερα είδαμε να τους προφυλάσσει από το κρύο και την παγωνιά, άλλοτε να τους παρέχει σίτιση και στέγαση σε κοινά δωμάτια με άλλους πρόσφυγες δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες και ενίοτε τους δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν το υδάτινο κόσμο και τις ελληνικές θάλασσες από κοντά! Ελληνική φιλοξενία για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου