Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο Μπάμπης και το "Κουλούρι"


Διάβασα χθες για τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου, στο ραδιόφωνο του Σκαϊ, όπου χαρακτήρισε έναν πολιτικό φορέα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σαν εκπρόσωπο της "παρατρομοκρατίας". Ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε  πως η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», δεν είναι παρά μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση» η οποία, όπως συμπλήρωσε, συνιστά το «νόμιμο τμήμα της παρατρομοκρατίας»!

Δεν εξεπλάγην βέβαια, έχοντας στο νου μου το χαμό που έχει ξεσπάσει τις ημέρες αυτές σχετικά με την τρομοκρατία και τη 17 Νοέμβρη και ήμουν σίγουρος ότι με κάποιον τρόπο θα προσπαθήσουν να το εκμεταλευτούν τα καθεστωτικά μέσα για να ρίξουν ευθύνη στην αριστερά. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις δηλώσεις του κ. Μπαμπη περί "σοβαρότερης Χρυσής Αυγής" λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Όλα αυτά με έβαλαν σε σκέψεις. Με προβλημάτισαν σχετικά με το αν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου γράφει στο "Κουλούρι". Μετά σκέφτηκα ότι το Κουλούρι είναι γαμάτο, το αγαπάω και οτι δε παίζει καθάρματα σαν τον Παπαδημητρίου να γράφουν εκεί. Δουλεύει εξάλλου σε πιο αξιόλογα και "σοβαρά" μέσα όπως ο Σκαϊ και η Καθημερινή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου